Hidegködös épület fertőtlenítés +3620/2200-888

 A hidegködös épület fertőtlenítés

Gyors, nagy hatékonyságú fertőtlenítő eljárás, mely kíméletlen a kórokozókra, de nem tesz kárt a felületekben, berendezésekben. A ködképzés  nagy hatékonysággal használható alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. A feladatot elektromos vagy benzines hidegködképzővel végezzük, megfelelő fertőtlenítőszer alkalmazása mellett. A 20-30 mikron méretű cseppekből álló ködösítése által minden felület könnyedén fertőtleníthető. A ködösítés végeztével a felületen nem kell elvégezni egyéb takarítási feladatot. A ködölés befejezése után 2-3 órával a fertőtlenített terület használatba vehet.

Precíz és gyors munkavégzés
Megbízható Magyar Cég
Környezetbarát szemlélet

A különböző területek szennyezettségi szintje eltérő lehet, ezért a napi takarítási feladatok részét kell képezze a megfelelő fertőtlenítés. A fertőtlenítést lehetőség szerint az elérhető legtisztább felületen kell végrehajtani annak érdekében, hogy az eredményessége kiváló legyen. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozásunkra bátran rábízhatja cége épületeinek fertőtlenítését! 

Szolgáltatásaink

Gyors és hatékony fertőtlenítés

Az emberi egészségre ártalmatlan

Elnyújtott fertőtlen állapotot biztosít

Sokoldalú felhasználás

Kiemelt alaposság

irodaházak

Szállodák

egészségügyi intézmények

wellnessek

oktatási intézmények

éttermek

Sportlétesítmények

Családi házak

szórakozóhelyek

Kiemelt Partnereink

csiky gergely színház Kaposvár

Da Vinci Magánklinika Pécs

Da Vinci Spa Pécs

Gyakori kérdések

Hogyan foglalhatok időpontot?

Időpont foglalásra több lehetősége is van. Egyfelől, facebook oldalunkon kapcsolatba léphet velünk, vagy Hívhat bennünket a 70/2244-700 telefonszámon. Nekünk minden érdeklődő fontos! Kérem ne habozzon, keressen bennünket bizalommal!

Miért érdemes minket választani?

Számos professzionális partnerünk elégedett ajánlása után, magabiztosan állíthatjuk, a szakmánk legjobbjai vagyunk. Neves klinikák és éttermek tisztításában működünk közre, hétről hétre. Közintézményekben dolgozunk, felújítások után varázsolunk tisztaságot és segítünk akkor amikor a csőtörés vagy a beázás áldatlan állapotait kell megszüntetni.

Lépésről lépésre

Miután jelezte kapcsolatfelvételi igényét facebook oldalunkon vagy telefonszámunkon, egyeztetünk önnel egy alkalmas időpontot. Személyes találkozónk alkalmával felmérjük pontos igényeit és árajánlatot adunk a takarításról. Ha ajánlatunkat megfelelőnek találta, a megbeszélt időpontban nekikezdünk a munkának.

Életképek

+36 20 22 00888

takaritasmestere.hu

Call Now ButtonHívjon most!